Tortosa 21 d’octubre de 2018

 1. La Cursa de la Dona de les Terres de l’Ebre és una cursa itinerant que es realitzarà cada any en una de les comarques de les Terres de l’Ebre. Coincideix amb les dates del Dia Mundial del Càncer de Mama i els beneficis de la cursa aniran destinats a la Lliga Contra el Càncer.
 2. Hi pot participar tota persona, dona o home, que, sota la seva responsabilitat, accepti el present reglament. No hi ha edat mínima per participar a la cursa. Es tracta d’una cursa inclusiva, per la qual cosa es permet participar amb cadira de rodes, cotxet infantil i handbike (però no amb bicicleta). No s’acceptaran vehicles motoritzats o bicicletes alienes a l’organització.
 3. El recorregut de la cursa, d’uns 5km, tindrà un recorregut alternatiu més curt d’aproximadament 1km. En qualsevol cas, els dos recorreguts es podran completar o bé corrent o bé caminant.
 4. La sortida de la cursa tindrà lloc a les 12h. Al davant de tot es situaran les handbikes, després els i les corredores i finalment els i les caminadores.
 5. És una cursa no competitiva i per tant no hi ha temps màxim per completar tot el recorregut. Tampoc hi haurà classificacions ni podis.
 6. Aportació per la inscripció: el mínim és de 10€. Tenint en compte que és una cursa solidària en favor de la Lliga contra el Càncer, cadascú pot fer l’aportació que cregui convenient per sobre del mínim establert. Aquest preu inclou l’assegurança d’accidents i una samarreta commemorativa.Les inscripcions són personals i intransferibles i en cap cas es retornarà el cost de la cursa .Les inscripcions es poden fer online fins el dissabte dia 20 d’octubre a les 17 hores. També es podran fer inscripcions al lloc de sortida amb pagament en metàl·lic.
 7. Està prohibit córrer sense inscripció prèvia. L’organització declina tota responsabilitat derivada dels danys que els participants sense inscripció puguin ocasionar durant la cursa, a si mateixos o a terceres persones.
 8. El lliurament de samarretes es realitzarà des de dues hores abans de la sortida. Per poder recollir-les cal presentar el resguard de la inscripció a la cursa i un document oficial d’identificació. Les inscripcions formalitzades online fins el 14 d’octubre tindran garantida la samarreta de la cursa per al dia 21. La resta seran reservades per ordre d’inscripció de la darrera setmana i del mateix dia 21, fins esgotar existències. Igualment farem arribar les samarretes que no hagin pogut ser lliurades el dia de la cursa en els dies propers.Les talles de les samarretes es lliuren per ordre de recollida.
 9. Els menors de 12 anys hauran de presentar obligatòriament una autorització dels seus pares o tutors legals.
 10. Es recomana participar amb la samarreta de la cursa.
 11. L’organització de la cursa es reserva el dret d’anul·lar la prova o modificar-ne el seu recorregut si així es creu convenient.
 12. És obligat anar per la zona marcada de la cursa.
 13. L’organització disposarà de serveis sanitaris i ambulància a la sortida /arribada.
 14. Drets d’imatge: amb la inscripció, s’autoritza a l’organització a utilitzar gratuïtament les imatges, fixes i/o en moviment de les persones participants. Aquestes imatges podran figurar en tot tipus de suport gràfic conegut, així com en materials de promoció i difusió ( diari, web, xarxes socials, etc.)Les vostres dades seran tractades d’acord amb lo que estableix la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal ( BOE número 298, del 14 de desembre de 1999)D’acord amb les disposicions del la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades  de caràcter personal podreu exercir el dret d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició per correu electrònic.
 15. Pel sol fet de participar a la primera edició de la cursa de la Dona s’accepta el present reglament, mentre que allò que no estigui previst en aquest reglament, resta sota la decisió única de l’organització.